Detingut per trencar l’aparador d’una immobiliària després de mesos d’assetjament al propietari

Detingut per trencar l’aparador d’una immobiliària després de mesos d’assetjament al propietari

L’home va reconéixer els fets, va trencar el cristall a palades i va increpar a espentes El propietari, i va explicar que no pararia fins que l’amo tirara els nous inquilins per ser molt sorollosos


El mes de setembre passat una dotació policial va ser avisada d’uns danys ocasionats a l’aparador d’una immobiliària. Els agents van arribar al lloc on el propietari va explicar que havia llogat un habitatge i que el veí de baix portava mesos assetjant-lo perquè els nous inquilins feien molt de soroll.

Com q ue el problema no va cessar, el veí es va presentar al negoci, on va trencar el cristall de l’aparador amb diverses puntades. El propietari va afegir que el detingut el va increpar amb diverses espentes al pit. Després d’això, se’n va anar a una cafeteria pròxima.

Després de comprovar els danys materials, la policia es va acostar a la cafeteria i van trobar el causant de la destrossa, que va reconéixer els fets. La seua justificació va ser que “estava fart del propietari de la immobiliària” i que continuaria molestant-lo fins que tirara els inquilins, mostrant actitud altiva i fent gestos amb els braços. Per tot això, va ser detingut.