Detingut un home per colpejar el seu pare en presència d’agents de la Policia Local

Detingut un home per colpejar el seu pare en presència d’agents de la Policia Local

L’implicat va amenaçar El seu progenitor amb frases com: “et mataré, no viuràs més”


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 38 anys per colpejar El seu pare en presència dels agents. El mes de setembre passat una dotació policial va ser requerida al camí del Cementeri Nou per la presència d’un home desorientat amb diverses ferides.

Els agents van localitzar el subjecte pel voral de la carretera amb ferides obertes al braç i a la cama dreta i van observar que responia amb frases incoherents possiblement pel seu estat d’embriaguesa. La patrulla el va traslladar al domicili dels seus pares, que van indicar que el seu fill patia una depressió i que, al costat de la ingesta d’alcohol, solia tindre un comportament agressiu.

L’home va ser trobat en un camí desorientat i sota els efectes de l’alcohol

Durant l’entrevista amb els progenitors, el fill va proferir amenaces cap al pare com ara: “eres un maltractador, et mataré, no viuràs més, se t’ha acabat la vida”, alhora que els agents tractaven de calmar-lo i de separar les parts.

Una vegada relaxada la situació, el pare es va donar la volta i sense mediar paraula, es va abalançar per darrere d’ell i li va propinar diversos colps en ambdues parts de la cara i a l’esquena. Posteriorment, va ser reduït.

L’home va ser detingut i traslladat a dependències policials.