Detinguts dos homes per agredir-se mútuament

Detinguts dos homes per agredir-se mútuament

Les discussions entre ambdós eren continues motivades per motius de diners


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 17 de setembre dos homes de 39 i 43 anys per agredir-se mútuament. Una dotació policial va acudir al carrer Joaquín García Mora per una suposada baralla. Quan va arribar la patrulla, un home es trobava tendit al sòl del dormitori amb restes de sang al seu cos i amb dolor a la boca, mentre que l’altre implicat es trobava dempeus a la cuina aparentment sense cap lesió, encara que sí en un estat d’alteració.

Una vegada que el presumpte agressor va ser traslladat al centre sanitari, el personal facultatiu va veure que presentava una ferida sagnant a la zona lumbar, possiblement provocada per una arma blanca. Per part seua, la persona que estava tendida al sòl de l’habitatge va ser assistida per un SAMU i presentava lesions per incisió lleu en la cara.

Un d’aquests presentava una ferida sagnant a la zona lumbar provocada per una arma blanca

Així mateix, després de tranquil·litzar el testimoni, va manifestar que els tres compartien pis i que les discussions entre els dos subjectes eren freqüents per temes de diners. Aquesta persona va indicar que mentre sopava amb un dels implicats, va eixir de la seua habitació l’altre subjecte amb una navalla i sense mediar paraula va agredir el seu company a la zona lumbar. Aquest es va defensar amb diverses punyades a la zona del rostre i cos, fins que finalment els va poder separar. Donat allò esdevingut, les dos persones van ser detingudes i traslladades a dependències policials.