Detinguda per agredir un agent durant un festival al Parc Municipal

Detinguda per agredir un agent durant un festival al Parc Municipal

La dona va llançar a un policia un got amb cervesa i el va colpejar fortament al pit


La Policia Local d’Elx ha detingut una dona de 44 anys per agredir un agent durant un festival al Parc Municipal. Una dotació policial en funcions de vigilància durant la celebració d’un festival Remember va ser requerida per l’agressió d’un home i una dona als vigilants de seguretat de l’esdeveniment.

Els agents es personaren en el lloc i van veure la parella marxant del lloc de forma apressada, fins que van ser interceptats. En eixe moment, l’home va desafiar un d’ells amb els braços en alt i els punys tancats, però en ordenar-li que cessara en la seua actitud i s’identificara, va accedir d’immediat.

Per la seua banda, la dona, sense mediar paraula, va llançar a un dels agents un got de cervesa, va començar a vociferar i a realitzar escarafalls amb els braços, fet que va provocar erosions superficials en els avantbraços d’un dels agents i pese a les indicacions del fet que cessara en la seua actitud, no va parar. En el seu lloc, va tractar de marxar, moment en què va alçar els braços, va agafar impuls i va impactar fortament amb les palmes de les mans obertes en el pit d’un dels agents, al qual va arribar a trencar la llanterna policial incorporada en la funda del jupetí antibales. Davant estos fets, la dona va ser ser detinguda i traslladada a dependències policials.

A més, els agents van manifestar que l’agressió havia començat quan els van impedir extraure begudes alcohòliques del recinte. L’home li va pegar una punyada a l’orella esquerra a un dels vigilants i va espentar el responsable del control d’accés, alhora que la dona proferia insults continus.