Detingut amb més de 300 plantes de marihuana al seu habitatge

Detingut amb més de 300 plantes de marihuana al seu habitatge

Des de l’exterior es podien observar els aparells d’aire i d’extracció, així com una olor característica


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 37 anys que comptava amb més de 300 plantes de marihuana al seu habitatge. Una dotació policial en funcions de vigilància per Jubalcoi va ser requerida per un empleat d’Iberdrola per una suposada defraudació de fluid elèctric compatible amb una plantació interior al xalet on es trobava.

Els agents van realitzar una inspecció ocular exterior i van observar aparells d’aire a la terrassa de l’habitatge, així com eixida d’extracció d’aire i van percebre en un costat de la tanca una lleu olor de marihuana. El treballador, a petició de l’empresa, va procedir al tall del subministrament elèctric, moment en què l’implicat va eixir de l’habitatge i va ser interceptat pels agents.

 

La informació facilitada per un treballador d’Iberdrola sobre la defraudació de fluid elèctric va ser clau

Després de preguntar-li si era habitant d’aquesta casa, va manifestar que era l’únic que vivia allí. Pels indicis observats, els agents li van preguntar si podien accedir a l’habitatge ja que havien fet olor de marihuana. Aquest els va permetre entrar sense problema i va apuntar que tenia alguna planta de cànnabis al seu interior.

Una vegada dins, els agents van trobar en una primera estada unes 100 plantes de cànnabis sativa, però comptava amb més exemplars en altres dependències fins a arribar a les 300 plantes. El subjecte va ser detingut i traslladat a dependències policials.