Detingut per agredir la seua fillastra

Detingut per agredir la seua fillastra

L’implicat es va acostar a la patrulla per a informar de l’agressió a la jove amb la qual hi hauria una mala convivència


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 52 anys per agredir la seua fillastra. El passat 13 de novembre una patrulla que es trobava als voltants del Jardí 1r de Maig va ser requerida per un home a la via pública, que visiblement alterat va indicar que havia pegat la seua fillastra, amb la qual tenia una mala relació.

L’implicat va informar els agents que en l’actualitat vivia amb ella, al costat de la seua actual parella i els fills d’aquesta.

L’home la va insultar i li va propinar diverses genollades després de recriminar-li que s’havia deixat una llum encesa

La jove va assegurar que en un moment donat el padrastre li havia recriminat que s’havia deixat la llum d’una habitació encesa i que, sense mediar paraula, l’havia espentat i li havia propinat diverses genollades alhora que la insultava.

El germà menor de l’agredida, alertat pels crits, havia eixit al corredor de l’habitatge, on va observar com li donava una d’aquestes genollades a l’estómac, per a després abandonar l’agressor el domicili. L’home va ser detingut i traslladat a dependències policials.