Detingut per propinar dues galtades a la seua dona i al fill d’aquesta

Detingut per propinar dues galtades a la seua dona i al fill d’aquesta

La víctima va relatar que havien existit episodis similars en el passat i l’implicat va reconéixer els fets


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 48 anys per propinar dues galtades a la seua dona i al fill d’aquesta. Una dotació policial va ser requerida en un habitatge situat a la plaça de Sant Agatàngel, ja que, pel que sembla, un home havia agredit la seua parella sentimental.

Els agents es van entrevistar amb la responsable de l’avís, que va manifestar que havia mantingut una discussió amb el seu marit ja que l’acusava d’haver-li sigut infidel i que en un determinat moment de manera sobtada li havia propinat dues galtades a la galta esquerra. A més, va afirmar que el seu fill menor d’edat, fruit d’una relació anterior, en anar a defensar-la havia rebut dues galtades.

La víctima va relatar als agents que aquesta mena d’episodis ja havien ocorregut amb anterioritat. L’implicat va indicar que arran de la discussió que mantenia amb la seua dona, li havia propinat dos lleus colps a la cara i al seu fill al cap. Davant d’aquests fets, l’home va ser detingut i trasllat a dependències policials.