Dos detinguts per espentar un agent i intentar fugir amb objectes de dubtosa procedència

Dos detinguts per espentar un agent i intentar fugir amb objectes de dubtosa procedència

Els implicats es van mostrar nerviosos i esquius davant la presència policial


La Policia Local d’Elx ha detingut dos homes de 26 i 27 anys per espentar un agent i tractar de fugir amb una sèrie d’objectes de dubtosa procedència. Una dotació policial en funcions de vigilància amb motiu de l’increment de robatoris en establiments, van observar al carrer Verónica dos individus en actitud esquiva i nerviosa davant la presència policial.

Els agents van trobar entre les seues pertinences dos televisors, una bicicleta i bitllets de diferents països

Una agent es va dirigir cap a ells, moment en el qual ambdós van iniciar la fugida a la carrera i van ser perseguits fins al carrer Camí Flammarion on van intentar introduir-se en un edifici. Les dos persones van començar a espentar i sacsar l’agent per a aconseguir el seu objectiu, fins que va acudir en suport l’altre integrant de la dotació, que va sol·licitar el reforç d’una altra patrulla per a reduir els implicats.

Entre els objectes que portaven es trobaven: dos televisors, una bicicleta i bitllets de diferents països, sense que pogueren acreditar la procedència de res. Els dos homes van ser detinguts i traslladats a dependències policials.