El govern municipal treballa pel desbloqueig de projectes educatius inclosos en el Pla Edificant

El govern municipal treballa pel desbloqueig de projectes educatius inclosos en el Pla Edificant

El pròxim any serà una realitat la retirada de fibrociment dels col·legis Sanchís Guarner, L’Alcúdia i Miguel de Cervantes, a més d’actuacions com la construcció del menjador del Julio María López Orozco


El govern municipal ha establit com a prioritat la millora de les infraestructures educatives a Elx i es marca com a objectiu treballar a desbloquejar i accelerar diferents projectes emmarcats en el Pla Edificant. L’edil de l’àrea, María Bonmatí, ha assenyalat que l’any vinent serà una realitat la retirada del fibrociment dels col·legis Sanchis Guarner, L’Alcúdia i Miguel de Cervantes, a més d’actuacions com la construcció del menjador del Julio María López i el col·legi d’educació especial Verge de la Llum.

“Continuem treballant en la millora dels centres educatius del municipi i el Pla Edificant és una prioritat”, ha indicat Bonmatí, qui a més ha deixat clara la intenció del govern municipal a accelerar projectes com l’ampliació del Rodolfo Tomás y Samper de l’Altet i el nou col·legi núm. 37, Les Arrels.

Segons l’edil María Bonmatí, “treballarem de la mà de la Conselleria d’Educació perquè les actuacions siguen una realitat com abans siga possible”

Estos són alguns dels projectes dels quals ha donat compte l’edil d’Educació en la reunió celebrada este dilluns amb els partits de l’oposició per a donar compte de l’estat de projectes d’*Edificant. “La nostra idea és treballar de manera conjunta i anar de la mà de la Conselleria d’Educació i farem tot el possible perquè estes actuacions siguen una realitat com més prompte millor”, ha apuntat Bonmatí, qui ha indicat que projectes com el menjador del Verge de l’Assumpció o el nou conservatori no han tingut mai la delegació de competències per a posar en marxa estos projectes. Així i tot, ha dit “lluitarem per a dur a terme cadascun d’aquests”.