Tres detinguts per la sostracció de dos gossos de caça

Tres detinguts per la sostracció de dos gossos de caça

La patrulla va observar la maniobra anòmala d’un furgó amb cinc animals al seu interior i els ocupants marxant-se del lloc en un segon vehicle


La Policia Local d’Elx ha detingut tres homes de 20, 24 i 28 anys per la sostracció de dos gossos de caça. Una dotació policial va observar de matinada la circulació sospitosa d’un furgó als voltants del carrer Rojals, que en adonar-se de la seua presència es va internar als carrers pròxims fins que se li va perdre de vista.

Després de localitzar el lloc on el vehicle havia sigut estacionat no van trobar ningú al seu interior, però sí que van veure un turisme que iniciava la maniobra per a marxar-se de la zona. Els agents van donar l’alt i van identificar els seus quatre ocupants, tres dels quals tenien restes de fang als seus pantalons i un d’ells era el titular de la furgoneta.

Les indagacions van confirmar el robatori dels gossos, que haurien sigut trets de les seues gàbies en una finca

A l’interior del vehicle hi havia cinc gossos i, quan van ser preguntats per la seua presència allí, van assegurar que “havien estat veient caçar”, malgrat que no la practicaven, i que els cans eren de la seua propietat. Davant aquesta situació, es va comprovar la identitat dels animals i els implicats van canviar la seua versió. Van afirmar que tres eren seus i altres dos se’ls havien trobat.

Els agents van iniciar les gestions per a localitzar el titular dels gossos i una patrulla va confirmar que les casetes d’aquests animals, situades en un camp de la Baia, estaven buides i amb signes d’haver forçat els cadenats. Davant aquests fets, les tres persones van ser detingudes i traslladades a dependències policials, els gossos de la seua propietat a la Protectora Municipal i els animals sostrets van ser retornats al seu propietari després de formular la denúncia per robatori amb força.