Detinguda una parella per agredir-se mútuament per una suposada infidelitat


La dona va propinar a la seua parella diverses galtades i una espenta, mentre que ell va respondre tirant-la per les escales


Una dotació de Policia Local va ser avisada el passat 3 de desembre per una dona que assegurava que estava discutint amb la seua parella, que li havia agredit al seu domicili moments abans de baixar al carrer.

Una vegada al lloc dels fets, els agents no van localitzar els implicats, que van rebre un nou avís que la parella estava en un carrer pròxim discutint. En localitzar-los, els van separar i la dona va manifestar que quan va arribar a la seua casa havia trobat la seua parella amb una altra dona, motiu pel qual havia començat la discussió. La dona va reconéixer que havia agredit l’home amb galtades i una espenta. Les agressions van ser respostes per l’home colpejant-la contra la paret i traient-la del domicili a espentes, tirant-la per les escales i continuant amb la discussió al carrer. Per la seua part l’implicat va afegir que la seua dona era molt gelosa i possessiva.

Els fets van ocórrer en presència del fill menor d’edat d’ell

El fill menor d’edat de l’home es trobava present i va ser entregat al seu oncle, que es va fer càrrec d’ell. Per tots els fets, tant l’home com la dona, de 39 i 45 anys, van ser detinguts i traslladats a dependències policials.