Detingut per robar i amenaçar a un jove amb una catana

Detingut per robar i amenaçar a un jove amb una catana

Els fets van ocórrer en una nau abandonada on un grup de joves consumien substàncies estupefaents


El passat 26 de novembre una dotació de la Policia Local, mentre realitzava funcions de vigilància al carrer Diagonal, va ser requerida per un jove que es trobava molt nerviós i agitat.

En un primer moment els agents el van calmar per a poder saber què li havia succeït. El jove els va contar que durant la matinada estava en un parc amb diversos coneguts amb els quals solia consumir substàncies estupefaents. El grup el va convidar a anar a una nau abandonada per a continuar consumint i una vegada que portaven diverses hores al lloc, el jove va assegurar que un d’ells el va intimidar amb un ganivet de cuina i li va emanar tots els diners que portava damunt. En negar-se, el jove que l’amenaçava es va posar més agressiu i va traure una catana, que li va posar al pit, moment en el qual aquest li va donar els diners i el telèfon mòbil.

L’arrestat va robar els diners i un telèfon mòbil a un dels joves del grup i el va amenaçar amb una catana

A causa del robatori, el grup de joves va començar a discutir, per la qual cosa la víctima va aprofitar per a fugir del lloc. Quan aquest va parlar amb els agents va facilitar la descripció física del subjecte que era molt característica ja que tenia una ferida a la cella. Després de la declaració, els policies es van desplaçar fins a la nau on encara es trobava l’implicat juntament amb altres dos joves.

Per aquests fets, el jove, de 22 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.