Detingut un home amb 14 esbrinaments de domicili i diverses denúncies per robatori

Detingut un home amb 14 esbrinaments de domicili i diverses denúncies per robatori

L’arrestat no tenia domicili conegut ni aportava cap adreça als agents


El passat 4 de desembre una dotació de la Policia Local va ser avisada per la Sala d’Operacions que un home havia robat una botella de licor d’un establiment d’hostaleria de la zona centre.

Quan van arribar al lloc, els agents van recopilar als testimonis les dades de l’autor dels fets, dades que es van facilitar a la resta de patrulles per a localitzar-lo. Unes hores més tard, una dotació que feia tasques de vigilància pel barri dels Palmerars va observar un home que coincidia amb la descripció donada pels testimonis, tant física com de vestimenta. En donar-li l’alt, li van preguntar pel robatori de la botella al que l’implicat va reconéixer que l’havia agafada de darrere de la barra, però que finalment la va deixar.

Els policies el van reconéixer com l’autor d’un robatori en una residència d’estudiants

A causa del que va ocórrer, els agents van procedir a identificar-lo a través de la base de dades i van constatar que tenia 14 esbrinaments de domicili en vigor de diferents jutjats i no presentava documentació ni aportava domicili de localització. A més, els agents el van reconéixer com l’autor d’un altre robatori que va tindre lloc en una residència d’estudiants a principis de mes. En aquest cas es va fer amb diversos articles, però va poder ser gravat per les càmeres de seguretat de la residència.

Per tots els fets, l’home, de 37 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.