El 2 de gener es posen a la venda les cadires de la Cavalcada per internet i el 3 de manera presencial

El 2 de gener es posen a la venda les cadires de la Cavalcada per internet i el 3 de manera presencial

– 13.000 cadires per a tot el recorregut. Amb 400 seients per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda.

– Les casetes de venda presencial estaran situades al passeig de l’Estació i a la plaça dels Algeps


La regidora de Festejos, Inma Mora, ha anunciat que la setmana vinent eixiran a la venda les cadires per a la cavalcada dels Reis Mags. En total, es posen a la venda 13 mil cadires.

A partir del dia 2, es vendran 6.000 cadires a través de la plataforma Instanticket.com i el dia 3 de gener, de manera presencial, es vendran les 7.000 cadires restants. Les casetes de venda de cadires estaran situades a la plaça dels Algelps (Ximeneres) i al passeig de l’Estació.

El recorregut de la Cavalcada parteix des del parc Pedro Zerolo i travessarà l’avinguda de Novelda, Jordi Joan, per a doblegar per Reina Victòria, pont de Canalejas, plaça de Baix i acabarà a les portes del Palau d’Altamira, on rebran els xiquets.

El tram blau, sense so, per a persones amb discapacitat o trastorns de l’espectre autista estarà situat al carrer Jordi Joan, des de l’ambulatori de Sant Fermí fins a l’encreuament amb Vicent Blasco Ibáñez. “Ací hi haurà unes 400 cadires per a aquestes persones, serà necessari anar a la Regidoria de Discapacitat a arreplegar una acreditació. Una vegada tinguen aquesta acreditació, podran anar a una de les casetes a comprar la cadira. A més, hi ha activitats per a aquestes persones i cues blaves en totes les activitats”. Més informació en www.elche.es/navidad-discapacidad

El campament de SM els Reis Mags d’Orient estarà situat a la Torre dels Vaïllos, des del dia 4 de gener. I fins allí acudirà el trenet per a portar els xiquets amb les seues famílies. Els patges reials arreplegaran cartes dels xicotets des de hui, 26 de desembre, fins al 3 de gener a la plaça de les Cultures a Altabix.