El centre polivalent de Carrús portarà el nom de la regidora María Teresa Sempere

El centre polivalent de Carrús portarà el nom de la regidora María Teresa Sempere

La família de María Teresa Sempere ha sigut la protagonista de l’acte


L’Ajuntament d’Elx ha realitzat un homenatge a l’exregidora María Teresa Sempere, recentment morta i que durant dècades va ser regidora del Consistori.

El centre Polivalent de Carrús portarà a partir d’ara el nom de María Teresa Sempere, tal com va anunciar l’alcalde d’Elx Pablo Ruz, que ha destacat “la seua personalitat, el seu compromís, la seua gran faena per Elx i pels il·licitans”. En l’acte ha participat la família de María Teresa Sempere i ha tancat l’acte el net de Sempere, Oscar Huedo, que ha destacat la figura social i compromesa de la seua àvia.

En l’acte, que ha comptat amb membres de la corporació actual i anteriors, també han sigut presents els alcaldes Manuel Rodríguez, Diego Macià, Alejandro Soler i Carlos González.

Afiliada al PSOE i UGT des de 1976, Sempere va ser regidora de l’Ajuntament d’Elx des de les primeres eleccions democràtiques, quan en 1980 va substituir un regidor expulsat, fins a les celebrades en 2003

A l’Ajuntament d’Elx va ser tinenta d’alcalde i també diputada a les Corts Generals entre 1989 i 1993, així com integrant del Grup Socialista a la Diputació d’Alacant en 2003.

Al consistori il·licità va ser regidora de Dona i Benestar Social, entre altres àrees. Va ser secretaria general i presidenta del PSOE d’Elx, així com membre del Comité Federal de la formació política entre 1991 i 1995.