El Dispositiu Especial de Seguretat per a la Nit de cap d’any comptarà amb més d’un centenar d’agents

El Dispositiu Especial de Seguretat per a la Nit de cap d’any comptarà amb més d’un centenar d’agents

La Policia Local d’Elx preveu un important augment dels assistents a festes públiques i privades


La Policia Local d’Elx ha preparat un Dispositiu de Seguretat Especial per a les Festes Nadalenques i concretament per a les Festes de Cap d’any que tindran lloc el pròxim cap de setmana. Durant totes les Festes un total de 3.550 efectius estan vetlant per la seguretat de tots els il·licitans. L’objectiu general és garantir la seguretat i l’ordre públic entre els dies 5 de desembre de 2023 i 7 de gener de 2024, procurant la seguretat de les persones i del mobiliari urbà.

En concret, per al dia de Nit de cap d’any, la Policia Local preveu un significatiu augment del nombre de persones assistents a les festes nocturnes, especialment a les tradicionals Campanades i al ball que a continuació se celebrarà a la plaça de Baix per a donar la benvinguda al nou any. Davant d’aquest context i seguint la tendència marcada en els últims anys, la Policia Local desplegarà 106 efectius que formaran part d’un operatiu especial per a la nit de Cap d’any.

Des del cos policial demanen responsabilitat perquè les festes transcórreguen de manera segura per a tots

Reforçaran així el servei de seguretat i ordre amb agents de la Unitat Territorial de la Policia Comunitària (UT), de la Unitat de Mig Aeris (UMAE), de l’Equip de Comandament i Control (Mercurio), dels Equips Operatius de Seguretat (EOS), del Grup de Suport a Operacions (GAO), de la Unitat d’Establiments i Obertures (Lince) i de la Unitat de Mobilitat Urbana. A tots aquests, se sumarà l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, que presten funcions assistencials i auxiliars en matèria de seguretat.

No obstant això, des de la Policia Local d’Elx demanen responsabilitat als il·licitans i a tots aquells que visiten la ciutat en Nit de cap d’any. A més, confien que aquesta festa transcórrega de la forma més segura per a tots gràcies a l’èxit de les nombroses campanyes de conscienciació en matèria de seguretat viària i convivència ciutadana.