La Policia Local deté un home i el seu fill per maltractaments

La Policia Local deté un home i el seu fill per maltractaments

El menor va denunciar que el seu pare li havia pegat dos punyades i quan la mare va assegurar que era mentida, aquest li va donar una puntada


Una dotació de la Policia Local va rebre el passat 23 de novembre un avís per part d’un menor en el qual assegurava que el seu pare li havia agredit. La patrulla es va desplaçar ràpidament fins al carrer José María Soler Agulló on el jove els va contar que patia abusos i que minuts abans el seu pare li havia assestat dos punyades i s’havia amagat a l’habitació en veure els policies.

La dona va ocultar al marit en una de les habitacions i va indicar als agents que no es trobava al domicili

Mentre el menor comptava el que havia succeït, va entrar al saló la mare, que va afirmar que no podia amb el seu fill i que volia que se l’emportaren, moment en el qual aquest, davant de tots, li va donar una puntada a la seua mare i va haver de ser separat i reduït pels agents.

De la mateixa manera, la dona va assegurar als policies que el seu marit no es trobava a casa, que el seu fill estava mentint, per la qual cosa va donar permís als agents perquè entraren. Els policies van accedir a l’habitatge i van trobar el pare del menor amagat en una de les habitacions.

Per tot això, tant el menor com el pare, de 15 i 42 anys, van ser detinguts i traslladats a dependències policials.