La Sala d’Exposicions Temporals del MACE reobri amb l’obra ‘Daniel Coves, Figures i Ficcions’

La Sala d’Exposicions Temporals del MACE reobri amb l’obra ‘Daniel Coves, Figures i Ficcions’

 


L’exposició compta amb 40 obres d’art figuratiu que podran visitar-se fins al pròxim 28 d’abril

La Sala torna a obrir les seues portes després de quasi 4 anys tancada a causa de problemes tècnics


 

La regidora de Cultura, Irene Ruiz, ha presentat la nova exposició ‘Daniel Coves, Figures i Ficcions’ que està disponible a la Sala d’Exposicions Temporals del Museu d’Art Contemporani d’Elx (MACE) situada a la replaceta de Sant Joan número 6, al barri del Raval.

Irene Ruiz ha indicat que “la Sala d’Exposicions Temporals del MACE obri hui de nou les seues portes després de quasi quatre anys tancada a causa de problemes de climatització i altres factors que impedien que les obres pogueren realitzar-se”. A més, ha assenyalat que aquesta “és una oportunitat molt bona per a tornar a posar en valor la cultura de l’art contemporani tan present en la nostra societat”.

La Sala torna a obrir les seues portes amb una exposició de més 40 obres d’art figuratiu del reconegut artista il·licità Daniel Coves. El mateix artista ha assegurat que “l’exposició és una recopilació de 12 anys de carrera on poden veure’s pintures que, encara que hagen sigut realitzades en diferents anys, poden trobar-se unes certes similituds entre elles”. En moltes d’aquestes obres apareixen persones on predomina el temps, la imatge i el color. Coves també mostra en l’exposició quadres de dones nues usant pocs colors i alguns d’ells estan inspirats en escenes cinematogràfiques.

 

L’exposició pot visitar-se des del 26 de desembre, a partir de les 18.00 h, i fins al pròxim 28 d’abril. Coves ha indicat “és la primera vegada que expose a Elx i per a mi és un honor ja que és la ciutat on viu la meua família i on he crescut”.

Daniel Coves va nàixer a Gandia (València) en 1985. Amb 4 anys va vindre a viure a Elx on va estudiar el batxillerat artístic a l’Institut de Carrús. Va continuar els seus estudis a l’Accademia di Belle Arti di Brera a Milà, i va acabar Belles arts en la Universitat Politècnica de València. En 2009 va aconseguir el doctorat en Belles arts en la Complutense de Madrid. La seua obra ha sigut exposada en llocs com ara la National Portrait Gallery de Londres, la Houston Art Fair a Houston o el Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona. A més, ha participat en múltiples exposicions a Portugal, Bèlgica, els Estats Units, el Regne Unit, Països Baixos, Alemanya i Espanya.