Localitzats tres homes que robaven creïlles en un hort

Localitzats tres homes que robaven creïlles en un hort

La telefonada d’un veí, que va veure un cotxe sospitós, va ser clau per a identificar els autors del furt


El passat 14 de desembre una dotació de la Policia Local va rebre un comunicat informant que un veí de la partida d’Algorós havia localitzat un vehicle sospitós en un camí.

Una patrulla de la Unitat Rural de Seguretat es va desplaçar al lloc dels fets i en un dels camins pròxims van localitzar el cotxe que havia descrit el veí que va donar la veu d’alarma.

 

Dins del vehicle portaven material per a cometre robatoris com ara barres de ferro, claus angleses o mordasses per a tallar filferro

En donar l’alt al vehicle van comprovar que en aquest viatjaven tres persones i que el conductor tenia diversos antecedents per robatori amb força. Durant el registre, en el cotxe, els agents van trobar una borsa de ràfia amb 5 quilos de creïlles al seu interior, així com altres 9 bosses preparades per al seu ús, a més de lligó. Després de preguntar per la procedència de les creïlles, els implicats van reconéixer que les havien robades d’un hort pròxim.

En continuar amb el registre, els policies van trobar amagat al maleter: un gat mecànic, 3 tisores de podar, 2 claus angleses de grans dimensions, 1 tornavís, 2 barres de ferro pesades d’uns 50 centímetres, unes mordasses de tallar filferro i una destral. Tot el material va ser intervingut.

De la mateixa manera, els agents van localitzar l’hort i el seu propietari per a informar-lo del succeït i del procediment a seguir per a interposar la corresponent denúncia.