Mig centenar de locals de comerç i hostaleria participen en el Concurs d’Aparadorisme Nadalenc

Mig centenar de locals de comerç i hostaleria participen en el Concurs d’Aparadorisme Nadalenc

La decisió del jurat es coneixerà el dia 27 i es tindrà en compte el conjunt de la imatge de l’aparador, la creativitat i l’originalitat


Un total de 50 locals de comerç i hostaleria de tot el municipi participen enguany en el concurs d’aparadorisme i ambientació comercial nadalenca organitzat per la Regidoria de Comerç. L’objectiu d’aquesta iniciativa és estimular la creativitat dels comerciants, fomentar l’atractiu dels carrers del municipi per a ciutadans i visitants, alhora que promoure les compres en comerços minoristes del nucli urbà i les pedanies.

Enguany s’han inscrit 45 establiments en la categoria de Comerç i 5 en Hostaleria. Tots aquests han decorat el seu aparador amb un ambient nadalenc i on la figura de l’Àngel del Nadal era un requisit imprescindible.

L’objectiu de la iniciativa és fomentar l’atractiu dels carrers del municipi per a il·licitans i visitants i promoure les compres en comerços minoristes

L’Ajuntament repartirà un total de 14.000 euros en huit premis de 3.000, 2.000, 1.500 i 500 euros: quatre aniran per als comerços i altres quatre per a negocis d’hostaleria.

La decisió del jurat es coneixerà el pròxim 27 de desembre. Per a l’elecció, el tribunal tindrà en compte el conjunt de la imatge de l’aparador comercial, la creativitat i l’originalitat. Tota la informació es pot consultar en la web www.elche.es/comercio.