Detinguda una dona per agredir a la seua parella i la filla d’aquesta

Detinguda una dona per agredir a la seua parella i la filla d’aquesta

Durant la discussió l’arrestada va fracturar el cristall de la porta de l’edifici i va colpejar a la cara a la seua nóvia i a la seua filla


El passat 8 de desembre la Policia Local va rebre un avís que dos dones s’estaven agredint al portal d’un edifici on havien fracturat el cristall de la porta d’entrada.

Una patrulla es va dirigir fins al lloc dels fets i allí els testimonis els van contar el que havia succeït i van poder comprovar els danys a la porta del portal. Seguint les taques de sang van arribar fins a la quarta planta de l’edifici on van trobar una dona discutint amb els veïns del bloc. Aquesta tenia la cara i les mans plenes de sang i es trobava en un estat d’alteració molt elevat. En aquest moment els agents van tractar de calmar-la per a saber què havia succeït, però van ser els veïns els que els van indicar que l’altra dona implicada vivia a la planta de baix.

 

En el trasllat la dona va llançar puntades al vehicle patrulla i al centre de salut va colpejar amb el cap la taula del metge de guàrdia

Després d’entrevistar-se amb l’altra part, aquesta va manifestar que havia estat amb la seua parella i la seua filla en una festa i que la primera havia ingerit una gran quantitat d’alcohol i en arribar a casa va voler orinar al portal. Quan va recriminar-li pel seu comportament, la va deixar fora i va tancar la porta. Tot seguit, la dona amb un colp va trencar el cristall de la porta i va accedir a l’interior, on la seua parella estava amb la seua filla. Li va trencar la samarreta i li va propinar una punyada al pòmul dret. Davant la situació, la filla va intentar separar-les i ella també va rebre un fort colp al pòmul esquerre.

Durant la intervenció la dona va començar a realitzar escarafalls, llançar punyades i puntades als agents i va haver de ser reduïda. Se li va traslladar a un centre de salut on va continuar amb la seua actitud colpejant amb el cap la taula del metge de guàrdia i al vehicle policial on va començar a donar puntades al seu interior.

La dona, de 31 anys, va ser detinguda i traslladada a dependències policials.