Detingut el conductor d’un patinet després de donar-se a la fugida i agredir dos agents

Detingut el conductor d’un patinet després de donar-se a la fugida i agredir dos agents

L’home circulava a gran velocitat sense respectar els senyals de circulació i posant en perill la vida dels altres usuaris


Una patrulla de policia va observar el passat 13 de desembre de 2023, un patinet elèctric circulant en sentit contrari per la zona de Reina Victòria. Immediatament li van donar l’alt i el conductor va començar a fugir. Per això, els agents van avisar a la resta de patrulles.

Van començar la persecució pels carrers de la zona després del patinet que anava a una velocitat bastant elevada, sense respectar els senyals de circulació i posant en perill la seua seguretat i la de la resta d’usuaris. El conductor fins i tot va arribar a caure i va continuar la marxa desobeint en tot moment els policies.

Els policies van rebre puntades i punyades en intentar reduir el conductor

Finalment, l’home va tornar a caure del patinet, moment en el qual un dels agents va aprofitar per a interceptar-lo, però aquest va començar a rebre puntades i punyades pel que va haver de demanar suport al seu company per a reduir-lo.

Després de realitzar-li la prova d’alcoholèmia, va donar una taxa de l’alcohol en sang de 0.31mg/l i positiu en cànnabis. Per tot això, l’home, de 20 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.