Detingut un home en estat d’embriaguesa per agredir la seua exparella i la seua filla

Detingut un home en estat d’embriaguesa per agredir la seua exparella i la seua filla

L’arrestat insultava i amenaçava la víctima constantment


Una dotació de la Policia Local va acudir a la telefonada d’una dona que assegurava que la seua exparella, que es trobava sota els efectes de l’alcohol, no parava d’amenaçar-la i insultar-la i volia emportar-se la filla menor d’ambdós a la força.

Ràpidament una patrulla de la zona es va desplaçar fins al domicili on la dona va contar als agents que la seua exparella la insultava de manera contínua amb frases com: “eres una filla de puta”, “si no te’n vas de la casa et mataré, filla de puta”. Desqualificacions que pronunciava en presència de les seues dues filles menors d’edat. Fins i tot havia arribat a encastar-la contra la paret amb la taula del menjador. De la mateixa manera, va afegir que com que la filla de 10 anys es negava a anar-se’n amb ell, aquest l’havia agafada i l’havia llançada contra el sofà. Segons va assenyalar la parella estava separada, però convivien al mateix habitatge.

L’implicat va espentar la dona contra la paret amb la taula del menjador i va llançar la seua filla menor contra el sofà

Els policies van accedir a l’habitatge per a parlar amb l’home, que es trobava al saló de la casa, assegut al sofà sense sorprendre’l la presència dels agents. Després de preguntar-li en diverses ocasions pel succeït, aquest va explicar que no havia passat res i que ja havia sigut absolt en anteriors ocasions.

Per tots els fets, l’home de 30 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.