Detingut un home per amenaçar amb un ganivet la seua exparella

Detingut un home per amenaçar amb un ganivet la seua exparella

L’arrestat li va robar el telèfon mòbil a la víctima després que aquesta havia rebut una telefonada de la seua actual parella


El mes de desembre passat de 2023, una dotació de la Policia Local va rebre un avís per part d’una dona que afirmava que la seua exparella li havia intentat clavar un ganivet, li havia robat el mòbil i després l’havia tirat del domicili.

Ràpidament els agents van acudir al lloc i van trobar la víctima en estat de nerviosisme al portal. La dona va manifestar que es trobava a casa de la seua exparella visitant els seus fills, d’11 i 6 anys, quan va rebre una telefonada del seu actual parella. En aquest moment, el pare dels seus fills es va posar molt gelós i molt agressiu i va amenaçar-la amb clavar-li un ganivet que portava a les mans si no li donava el telèfon mòbil. Seguidament li hauria propinat una espenta, li hauria llevat el dispositiu i l’hauria tirat del domicili. El suposat agressor es va quedar a la casa amb els fills, per això, la víctima temia per la integritat física dels menors.

Els fills d’ambdós, d’11 i 6 anys, van ser testimonis dels fets

Després de la seua declaració, els agents van pujar al domicili i després de picar diverses vegades a la porta, l’home va obrir amb les mans a l’esquena. Després d’indicar-li en reiterades ocasions que mostrara les mans, aquest es va dirigir als policies sense ensenyar-les, per la qual cosa van procedir a reduir-lo per seguretat, mentre aquest exercia gran resistència. A més, li van realitzar un escorcoll superficial i només van trobar el mòbil de la víctima a la butxaca dels pantalons.

A causa de l’ocorregut, l’home de 40 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.