Detingut un home per tràfic de drogues

Detingut un home per tràfic de drogues

L’implicat va donar positiu en una prova policial de substàncies estupefaents


En un control policial de vehicles i persones en la intersecció dels carrers avinguda de la Llibertat i Antonio Machado, agents de la Policia Local van donar l’alt a un cotxe i van observar que el conductor presentava símptomes de trobar-se sota els efectes d’alguna mena de substància estupefaent.

L’home, a més de presentar un estat d’agitació i nerviosisme, tenia els ulls vidriosos i les pupil·les dilatades, per la qual cosa els agents li van indicar que estacionara en la zona de seguretat on li van realitzar la prova de drogues a la qual va donar positiu.

L’home portava entre les seues pertinences 1.400 euros fraccionats i un DNI del qual no va saber explicar la seua procedència

Seguidament, els policies van realitzar un registre al conductor on van localitzar un objecte voluminós ocult en la zona interior dels pantalons, a l’altura de l’abdomen. L’home es va negar en un primer moment a mostrar-lo, però finalment va accedir i va entregar als agents una bossa de plàstic embolicada en paper higiènic que contenia en el seu interior 2,66 grams de cocaïna rosa. A més, van trobar un DNI a nom d’una altra persona del qual va donar diferents versions i una bossa amb 1.400 euros en efectiu i fraccionats.

Donat l’ocorregut, l’home, de 28 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials. El vehicle va ser retirat per la grua que el va portar al depòsit municipal.