Detingut un home per tràfic de drogues i per entrar a una casa per a amagar-se

Detingut un home per tràfic de drogues i per entrar a una casa per a amagar-se

L’arrestat portava damunt una bossa amb 51,56 grams de cocaïna i 31,14 grams de pasta base de cocaïna


Un veí del carrer José Romero López va avisar la Policia Local que havien col·locat una càmera de videovigilància enfocant a la via pública a la façana d’un habitatge.

Una patrulla es va acostar al lloc dels fets i van comprovar la veracitat d’allò que contava el testimoni, per la qual cosa van contactar amb la propietària de l’habitatge confrontant per a verificar que no estaven defraudant fluid elèctric per a connectar la càmera.

L’home s’havia amagat dels agents en una habitació de l’habitatge contigu al seu

La dona va permetre el pas als agents a la seua casa i mentre feien les tasques de comprovació, van trobar en una de les habitacions, al costat del pati interior, un home amagat. En preguntar-li per què es trobava a l’habitatge, aquest va explicar que havia accedit des de la casa contigua en adonar-se de la presència policial per a ocultar-se i havia comés una violació de domicili.

Seguidament, els policies van procedir a realitzar-li un registre superficial, en el qual van trobar una bossa amb 51,56 grams de cocaïna i una altra amb 31,14 grams de pasta base de cocaïna.

Per tot l’esdevingut, l’home, de 32 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.