Detingut un jove per temptativa de robatori en un concessionari

Detingut un jove per temptativa de robatori en un concessionari

Va ser el mateix gerent qui va donar l’avís després d’observar dos homes dins de les instal·lacions per les càmeres de seguretat


El gerent d’un concessionari de vehicles de l’avinguda de Crevillent va avisar la Policia Local que estava observant per les càmeres de seguretat dos homes al seu interior.

Ràpidament, una patrulla va acudir al lloc on els agents van decidir separar-se per a tractar de localitzar els implicats. Mentre ho feien, un d’ells va veure una fogonada de llum que provenia de l’interior d’un cotxe situat al pàrquing descobert dins de les instal·lacions, alhora que un home eixia a la carrera, saltant el clos i fugint camp a través, per la qual cosa, els agents li van perdre de vista.

Pel que sembla, no era la primera vegada que entraven ja que havien trobant a faltar diversos objectes

Seguidament, l’agent va saltar el clos de dos metres amb la intenció de comprovar si l’altre implicat es trobava al seu interior i el va trobar dins del vehicle, concretament, al seient posterior. En ser sorprés, l’home va indicar als agents que s’havia introduït al recinte juntament amb un amic per a fumar porros i va facilitar les dades de la persona que havia eixit fugint.

Posteriorment, va arribar el gerent que va explicar als policies que havia vist a través de les càmeres dos persones amb llanternes. Va assegurar que no era la primera vegada que entraven, ja que en anteriors ocasions havien trobat a faltar alguns elements. Després de realitzar l’oportuna inspecció van comprovar que el vehicle al qual havia accedit no estava forçat.

Donat l’esdevingut, l’home de 18 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.