Detinguts tres homes per tindre més de 900 plantes de marihuana en un habitatge

Detinguts tres homes per tindre més de 900 plantes de marihuana en un habitatge

Un veí va donar la veu d’alarma quan va detectar falta d’intensitat en el subministrament elèctric de la Marina


El passat 10 de gener una dotació de la Policia Local va ser avisada per un veí de la Marina de la falta d’intensitat al subministrament elèctric, fet que coincidia amb l’arribada d’uns nous veïns que s’havien instal·lat en un habitatge pròxim.

Una patrulla es va desplaçar fins al lloc per a realitzar comprovacions i, quan va arribar, va percebre una forta olor de marihuana i soroll d’extractors que provenia de la parcel·la assenyalada pel veí.

De manera preventiva, diversos agents es van situar en diferents zones exteriors de la parcel·la per a localitzar els inquilins, quan va eixir un home de la casa. Un dels agents es va entrevistar amb ell i el va informar que accediria novament a l’interior de l’habitatge per a arreplegar les claus i va entrar precipitadament.

Instants més tard, un dels policies, va veure com quatre individus eixien a la carrera deixant la porta de l’immoble oberta per la qual es veien nombroses plantes de marihuana de gran grandària.

Els inquilins de l’habitatge van eixir fugint a la carrera saltant el clos pels extrems de la parcel·la

Ràpidament, un agent va agafar un dels homes que intentava donar-se a la fugida saltant el clos cap a una parcel·la confrontant. Mentre un altre dels implicats va ser reduït per un policia després d’un forcejament i un tercer es va immobilitzar en intentar saltar la tanca. El quart home va aconseguir fugir i es va introduir en una zona pineda.

Després de ser reduïts, un d’ells va manifestar que era el propietari de l’habitatge i que tenia més de 920 plantes de marihuana en estat de floració, repartides en cinc habitacions.

Per tot això, els tres van ser detinguts i traslladats a la Caserna de la Guàrdia Civil de Santa Pola. L’immoble va quedar en custòdia fins que va arribar de la comissió judicial.