Elx Emprén presenta el seu programa d’activitats per al primer trimestre de l’any

Elx Emprén presenta el seu programa d’activitats per al primer trimestre de l’any

Els cursos i tallers són gratuïts, però requerixen inscripció prèvia a través de la pàgina web d’Elx Emprén


La Regidoria de Promoció Econòmica a través del Centre de Desenvolupament Empresarial Elx Emprén, ha presentat el seu programa d’activitats per al primer trimestre de 2024. Una sèrie de tallers, cursos i jornades que el CDE posa a la disposició de la ciutadania de forma totalment gratuïta i amb l’objectiu d’avançar en el desenvolupament de projectes empresarials.

El primer dels cursos, ‘Comunica amb la imatge’, s’impartirà el pròxim 19 de gener de 10.00 a 13.00 hores. Li seguiran, durant el mes de gener, altres tallers com el de ‘Networking per a professionals’, ‘Tècniques de venda i tipologies de clients’ i ‘Comunicar en públic en el món empresarial’.

Les activitats que organitza el Centre de Desenvolupament Empresarial tenen l’objectiu d’ajudar la ciutadania a desenvolupar els seus projectes empresarials

Al febrer el Centre de Desenvolupament Empresarial acollirà els cursos de ‘Linkedin com a estratègia per a atraure clients i talent’, ‘Estratègia per a rendibilitzar el teu negoci en Instagram i TikTok’, ‘Google Ads: estratègies per a aconseguir l’èxit en les teues campanyes’ i ‘Màrqueting 4.0: l’era de la Intel·ligència Artificial’.

En març, s’impartiran els tallers ‘Perfeccionant el teu Elevator Pitch’, ‘WhatsApp Business: la forma més eficaç de promocionar el teu negoci’, ‘Lideratge i intel·ligència emocional’ i ‘De la idea a l’èxit: crea i executa el teu pla d’empresa’. Tots ells seran impartits per reconeguts i importants professionals de cadascuna de les àrees.

Qui desitge acudir a les activitats podrà fer-ho de manera presencial en l’Oficina Municipal de la Iniciativa Emprenedora situada al C/ Cauce número 7 o podrà seguir-les a través del canal de YouTube de l’Ajuntament d’Elx, on s’emetran en diferit.

Malgrat la gratuïtat de les activitats, sí que serà necessari una inscripció prèvia abans d’acudir a algun dels cursos. La inscripció pot realitzar-se ja a través de la pàgina web: elcheemprende.com o telefonant al número de telèfon 966658235.