La Policia Local intercepta un conductor ebri en una zona de vianants

La Policia Local intercepta un conductor ebri en una zona de vianants

L’home va realitzar una conducció temerària dintre de la plaça de la Fruita i va posar en perill la vida dels vianants


El mes de desembre passat, una dotació de la Policia Local va ser avisada que un conductor havia accedit amb el seu cotxe a l’interior de la plaça de la Fruita, una zona per als vianants, i havia iniciat una renyina amb els vianants que passaven per allí en eixe moment.

A l’arribada de la patrulla, els agents van poder comprovar que el vehicle estava dins de la plaça, en la zona per als vianants, i estava passant entre les terrasses d’un local d’hostaleria i la façana i va arribar fins i tot a fregar les cadires del negoci.

Immediatament, li van donar l’alt i en acostar-se al conductor van observar que este semblava estar sota els efectes de l’alcohol. En realitzar-li la prova d’alcoholèmia va donar positiu amb un resultat de 0,70 mg/l.

L’implicat, que va donar positiu en alcohol, es va barallar amb diversos testimonis

De la mateixa manera, els policies van preguntar als testimonis que van assegurar que el cotxe va entrar en la plaça darrere d’un altre vehicle que va detindre la marxa quan es va adonar de l’error, motiu pel qual l’implicat va començar a tocar el clàxon i el va avançar per la plaça, molt concorreguda de gent, ja que era un dia festiu. Fins i tot, diversos vianants van haver d’eixir de la trajectòria del vehicle per a no ser atropellats. Després d’eixe moment, un home va colpejar amb la seua mà el capó del cotxe en veure que el tenia al damunt, per la qual cosa el conductor va començar a barallar-se amb ell i amb altres persones que es van acostar en el seu auxili.

Minuts més tard, l’implicat va tornar al seu vehicle i va accelerar novament per a eixir del lloc, moment en el qual va ser detingut per la patrulla.