Policia Local recupera un ciclomotor sostret i la placa de matrícula d’una motocicleta

Policia Local recupera un ciclomotor sostret i la placa de matrícula d’una motocicleta

Juntament amb el vehicle es trobava lligada una bicicleta


La Policia Local d’Elx ha recuperat un ciclomotor sostret i la placa de matrícula d’una motocicleta. Un oficial fora de servei va informar una dotació policial de la presència d’un ciclomotor amb signes d’haver sigut manipulat al costat d’un contenidor de ferralla i una placa de matrícula que no es trobava bé subjecta que a més tenia lligada una bicicleta amb una cadena.

 

Pel que sembla, l’autor dels fets es trobava actualment a la presó

Els agents van comprovar que la matrícula que portava no corresponia amb el model de la motocicleta i que estava denunciada per sostracció, igual que el ciclomotor. Durant les gestions per al trasllat al depòsit municipal del vehicle, es va personar el propietari del local contigu, que va manifestar un conegut li havia portat el ciclomotor perquè el reparara, que es trobava actualment a la presó i que només coneixia el seu sobrenom.

D’altra banda, va assenyalar als agents que la bicicleta que estava lligada era de la seua propietat, però que no posseïa les claus del cadenat, ja que la tenia la mateixa persona que li havia portat el ciclomotor.