Detinguda una dona per agredir la seua exparella i intentar cremar la seua casa

Detinguda una dona per agredir la seua exparella i intentar cremar la seua casa

Els agents van veure al sòl una màquina curta gespa que desprenia una forta olor de gasolina i dos mistos presos


El passat 9 de gener, una dotació de la Policia Local va rebre un avís que s’estava produint una forta discussió i se sentien crits en una urbanització pròxima a l’Altet.

Immediatament una patrulla es va desplaçar fins al lloc i allí els agents van poder sentir els crits a l’interior de la parcel·la, per la qual cosa, van procedir a entrar a la urbanització. Una vegada dins, van veure una dona molt alterada i cridant amb diverses pedres al seu voltant i els cristalls d’un habitatge trencats. Al costat d’ella també hi havia una màquina curta gespa que desprenia una forta olor de gasolina i dos mistos presos.

 

Pel que sembla, no era la primera vegada que la seua exdona l’agredia, encara que estaven separats

Davant els fets, els policies es van entrevistar amb l’amo de la casa, que es trobava amb la seua actual parella, i aquest va assegurar que la seua exdona s’havia presentat minuts abans al seu habitatge, que havia saltat la tanca i s’havia introduit en aquest mentre s’abalançava sobre ell i li deia: “us mate, us mate”. A més, la dona també l’havia agredit al rostre i al coll, fets que va indicar, no era la primera vegada que ocorrien.

Mentre els agents parlaven amb l’home, la seua exdona continuava amenaçant-lo de mort, tant a ell com a la seua nova parella.

Donat allò esdevingut, la dona, de 31 anys, va ser detinguda i traslladada a dependències policials.