Detinguda una dona per infringir l’orde d’allunyament que tenia de la seua exparella

Detinguda una dona per infringir l’orde d’allunyament que tenia de la seua exparella

Va ser ella mateixa qui va informar els agents de la mesura judicial que tenia en vigor


El mes de gener de 2024 una dotació de la Policia Local va ser avisada que una dona estava sol·licitant assistència mèdica perquè estava vomitant i en mal estat al carrer Luis Llorente.

Els agents es van desplaçar fins al lloc i després de sol·licitar assistència sanitària, van preguntar a la dona. Esta els va explicar que després de dinar amb un amic en un restaurant havia començat a trobar-se indisposada, per la qual cosa el seu acompanyant va telefonar a l’exparella d’aquesta, de qui tenia una orde d’allunyament, per a comunicar-li el que havia succeït.

La dona va telefonar en diverses ocasions la seua exparella i fins i tot es van veure en persona, moment en què es va produir una forta discussió

Quan va ser traslladada a l’Hospital General, els agents van telefonar a l’amic i aquest els va contar que havia quedat amb ella per a tractar un tema relacionat amb un pis i que per això la va convidar a menjar a un restaurant. Durant el menjar va començar a trobar-se malament i li va demanar que telefonara a la seua exparella, a qui no coneixia de res. Als pocs minuts va arribar i van començar una forta discussió, per la qual cosa va decidir abandonar el lloc.

Davant l’indicat, els policies es van traslladar a l’hospital on es van trobar la dona a la porta realitzant una altra vegada una telefonada a la seua exparella.

A causa de l’ocorregut, la dona, de 29 anys, va ser detinguda i traslladada a dependències policials.