Detinguda una parella per intentar ocupar un habitatge

Detinguda una parella per intentar ocupar un habitatge

Els implicats havien canviat la clau del cadenat i forçat la porta d’entrada


La Policia Local d’Elx ha detingut una parella de joves, un home i una dona de 24 i 20 anys respectivament, per accedir a l’interior d’una parcel·la amb la intenció d’ocupar un habitatge. Una dotació policial va ser alertada al carrer Sant Fulgenci i en desplaçar-se al lloc, la patrulla va localitzar dos persones al porxo de l’habitatge. Allí van trobar la porta d’entrada exterior entreoberta i un cadenat nou posat, mentre que l’original estava fracturat al sòl i la porta d’entrada forçada.

El propietari va indicar que, encara que era la seua segona residència, acudia a aquesta amb freqüència

Davant aquesta situació, van dur a terme un registre corporal a ambdós. Entre les pertinences de l’home, van trobar les claus del nou cadenat, que va reconéixer que la seua intenció era ocupar l’habitatge. Posteriorment, els agents van realitzar gestions per a localitzar el propietari, que va indicar que, encara que no era el seu domicili habitual, sí que solia acudir habitualment ja que l’utilitzava de segon habitatge.

Després de realitzar una inspecció a l’interior, van observar que l’habitatge estava perfectament moblat i cuidat, sense símptomes de trobar-se en estat d’abandó. Tampoc van trobar a l’interior cap objecte personal dels implicats.

Donat l’esdevingut, la parella va ser detinguda i traslladada a dependències policials.