Detinguda una parella per robar la bossa a una dona i arrossegar-la pel sòl

Detinguda una parella per robar la bossa a una dona i arrossegar-la pel sòl

Quan van arribar els agents, la víctima es trobava en un estat de greu nerviosisme i ansietat


El passat 7 de febrer una dotació de la Policia Local, mentre realitzava funcions de vigilància, va observar al carrer Francesc Cantó com una dona estava arrossegant una altra pel sòl, i un home al costat d’ambdues amb un objecte a la mà que, en adonar-se de la presència policial, va llançar cap al pati d’un col·legi contigu.

Ràpidament, els agents van separar les dos dones. Una d’elles, la que havia sigut arrossegada pel sòl, presentava un gran estat d’ansietat i va assegurar que l’home abans havia forcejat amb ella amb la intenció de robar-li la bossa i que havia arribat a trencar-lo per algunes zones amb la intenció de quedar-se amb les seues pertinences, entre aquestes, la cartera que havia llançat al pati del col·legi. A més, va contar als policies que després d’això, la dona l’havia arrossegada pel sòl, l’havia agafat de l’abric i li havia trencat la butxaca esquerra.

En adonar-se de la presència policial, un dels agressors va llançar la cartera que havien robat al pati d’un col·legi contigu

Al lloc es trobava una altra dona que passava per allí en aquell moment, que va ser testimoni del que havia ocorregut i que va ratificar el que va relatar la víctima.

Per tot l’esdevingut, l’home i la dona, de 30 i 40 anys, van ser detinguts i traslladats a dependències policials. D’altra banda, un dels policies es va introduir al col·legi i va localitzar la cartera que havia llançat l’agressor. A més, se li va oferir a la víctima ser traslladada a un centre de salut, ja que es trobava plorant i en un gran estat de nerviosisme. La dona va manifestar que s’havia de marxar a treballar i que acudiria amb posterioritat.