Detingudes dues persones per tràfic de drogues a la Vallverda

Detingudes dues persones per tràfic de drogues a la Vallverda

Un dels detinguts ja tenia antecedents per fets similars


El mes de gener passat una dotació de la Policia Local, mentre realitzava funcions de regulació del trànsit a la pedania de la Vallverda, va percebre una forta olor de marihuana i va comprovar que no es tractava de cap persona que estiguera consumint-la als voltants.

Els agents van preguntar a la direcció del CEIP de la Vallverda, on es trobaven, i diversos veïns van indicar que l’olor el portaven patint diversos dies, per la qual cosa, van procedir a realitzar una batuda per la zona i van localitzar el focus de l’origen en una nau.

Mentre intentaven esbrinar al titular de la propietat, va arribar un home que va assegurar tindre part del local llogat per a desenvolupar la seua activitat empresarial de reparació d’embarcacions. Seguidament, aquest va donar la seua autorització per escrit als agents perquè accediren a la nau. Una vegada dins, van revisar i van inspeccionar les instal·lacions, on van localitzar una estada adjunta tancada amb clau des d’on provenia l’olor.

Els agents van localitzar en una nau gran quantitat de branques de marihuana en fase d’assecat

En acostar-se, els policies van escoltar soroll al seu interior, per la qual cosa van començar a picar a la porta i, després de molta insistència, la va obrir un home i una dona. Van comprovar que es tractava d’un quart de ferramentes sense elements personals i després de realitzar la inspecció, van localitzar dos habitacles amb gran quantitat de branques de marihuana en fase d’assecat, a més de diverses pantalles de calor, ventiladors i extractors destinats al cultiu interior.

Donat l’esdevingut, la dona i l’home, de 30 i 42 anys, van ser detinguts i traslladats a la Caserna de la Guàrdia Civil de Santa Pola. Així mateix, les plantes trobades es van decomissar.