Detingut el conductor d’un patinet per donar-se a la fugida i agredir un agent

Detingut el conductor d’un patinet per donar-se a la fugida i agredir un agent

L’home tenia una orde de detenció nacional del Jutjat Central de Madrid per homicidi


El mes de gener passat una dotació de la Policia Local, mentre realitzava funcions de vigilància per la zona de Carrús, va observar com un conductor d’un patinet elèctric circulava per la calçada en direcció contrària. Quan van donar-li l’alt, aquest va parar la marxa i quan va veure els agents baixar del vehicle policial per a identificar-lo, va iniciar la fugida per la vorera, va fer cas omís a les indicacions i va posar en perill la vida de la resta de vianants.

Ràpidament, un dels policies el va perseguir diversos metres a la carrera, fins que finalment, el conductor, va perdre el control del patinet, va caure a terra i l’agent va poder atrapar-lo mentre rebia diverses puntades.

L’arrestat va amenaçar en diverses ocasions els agents amb atropellar-los i agredir-los amb un matxet

En aquest moment, va arribar l’altre policia que va ajudar el seu company a reduir-lo ja que estava posant gran resistència i, fins i tot, va arribar a provocar lesions al genoll d’un dels agents.

Una vegada reduït, li van sol·licitar la documentació i es va negar per complet a facilitar-la tant als agents com posteriorment al personal sanitari del centre de salut. Durant el registre, els policies li van intervindre quatre embolcalls de paper d’alumini amb marihuana.

Durant el trasllat i custodi, l’implicat va colpejar amb agressivitat el vehicle policial, proferint insults i amenaces com: “sé a quina hora entres i ixes del treball, t’esperaré i contractaré dos moros perquè t’atropellen, i jo t’esberlaré amb un matxet”.

En ser identificat mitjançant empremta dactilar a Comissaria, es va comprovar que li constava una orde de detenció nacional pel Jutjat Central d’Inspecció número 3 de Madrid per un homicidi comés a Romania.

A causa d’allò ocorregut, l’home, de 39 anys, va ser detingut.