Detingut l’amo d’un bar per instal·lar una càmera oculta al bany

Detingut l’amo d’un bar per instal·lar una càmera oculta al bany

El dispositiu estava dins de la reixeta de ventilació del sostre


El passat 20 de gener, una dotació de la Policia Local, mentre realitzava funcions de vigilància pel barri de Sant Antoni, va ser alertada per tres ciutadans que afirmaven que havien vist una càmera de gravació oculta a l’extractor del bany en un bar pròxim.

Els agents es van presentar a l’establiment per a realitzar la comprovació dels fets. Una vegada al lavabo, d’ús mixt, van observar el que semblava una càmera oculta a l’interior de la reixeta de l’extractor del bany.

Un dels agents va detectar al mòbil del detingut una aplicació relacionada amb aquesta mena de càmeres i va reconéixer els fets

El propietari va acompanyar els policies al lavabo, va desendollar i va desmuntar la càmera i va indicar que no sabia res de la seua instal·lació, ja que no es tractava d’una de les del seu circuit de seguretat.

Mentre l’home feia ús del seu telèfon, un dels agents va observar en una aplicació amb un programari d’aquesta mena de càmeres de vigilància. El propietari es va posar cada vegada més nerviós i va admetre l’ús i instal·lació del dispositiu comentant que la gent es drogava al lavabo i volia saber de qui es tractava.

Després d’allò esdevingut, l’home, de 43 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.