Detingut per robatori amb intimidació a diverses persones d’avançada edat

Detingut per robatori amb intimidació a diverses persones d’avançada edat

Una veïna va gravar des del seu balcó com l’autor amenaçava un home per a robar-li els diners


La Policia Local d’Elx ha detingut un jove de 21 anys per un delicte de robatori amb intimidació a diverses persones d’avançada edat. Una dotació policial va ser requerida al carrer José Bernad Amorós, on una persona es trobava refugiada en un forn, ja que un home li havia tret un ganivet per a llevar-li els diners sense arribar a aconseguir-ho.

La víctima va explicar a la patrulla que mentre caminava havia notat alguna cosa a l’esquena i en girar-se un home li va exigir que li donara diners alhora que li treia una navalla. Llavors, va fugir per por i es va refugiar en un forn pròxim.

L’implicat comptava amb una orde de cerca, detenció i personació

Els agents van difondre la seua descripció a la resta de patrulles per a poder localitzar-lo i durant una batuda per la zona es va rebre un nou avís sobre un altre robatori amb intimidació a una persona d’avançada edat, amb les mateixes característiques de l’autor aportades per l’anterior víctima. A més, la testimoni va facilitar la gravació realitzada des del seu balcó dels fets i va indicar la direcció que havia pres.

Finalment, una patrulla de Policia Local va veure el subjecte mentre tractava d’ocultar-se entre els vehicles alhora que es llevava la jaqueta i coincidia amb les característiques físiques i de vestimenta. Després d’identificar-lo, va reconéixer els fets. A més, a l’implicat li constava una orde de cerca, detenció i personació.

Donat allò esdevingut, l’home va ser detingut i traslladat a dependències policials.