Detingut un home després d’agredir i amenaçar de mort la seua parella

Detingut un home després d’agredir i amenaçar de mort la seua parella

L’arrestat va propinar una punyada al costat a la seua parella, li va llançar una paella amb menjar i li agarre fortament del coll


El passat 7 de febrer, una dotació de la Policia Local, mentre realitzava funcions de vigilància a l’Altet, va rebre un avís d’una dona que assegurava que la seua parella li havia agredit i amenaçat de mort, per la qual cosa havia abandonat el domicili.

Ràpidament la patrulla es va dirigir fins al lloc, on es va entrevistar amb la dona que havia realitzat la telefonada. Ella va relatar als agents que des de feia un any i mig mantenia una relació amb la seua parella i que ambdós convivien al mateix domicili. A més, els va contar que minuts abans havien tingut una discussió i que l‘home li havia donat una punyada al costat, li havia llançat una paella amb menjar que havia impactat en un dels dits de la seua mà esquerra i l’havia agarrat fortament del coll alhora que l’amenaçava de mort. Davant el temor que complira la seua paraula, la víctima va fugir del domicili.

La víctima va indicar als agents que no era la primera vegada que el seu nòvio la colpejava

Seguidament, els agents es van entrevistar amb l’home que va negar l’agressió i va indicar que únicament havien discutit. Malgrat això, van observar que la dona presentava zones enrogides tant al costat com a la zona del coll i a més aquesta va assegurar que no era la primera vegada que li agredia.

Davant els fets, l’home, de 23 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.