Detingut un home per agredir la seua parella

Detingut un home per agredir la seua parella

Els agents van trobar la víctima plorant enmig del carrer i sense una de les sabates


El passat 20 de gener una dotació de la Policia Local es va trobar amb una dona plorant, mentres realitzava funcions de vigilància per un solar asfaltat del carrer Rocío. Els agents van observar que li faltava una de les sabatilles i es van acostar a ella per a oferir-li ajuda i interessar-se pel que li havia succeït.

En un primer moment, va assegurar als policies que es tractava de “mal d’amor” però en veure que la dona no parava de plorar i estava molt nerviosa, els agents van tornar a preguntar-li. Aquesta vegada sí, la dona els va contar que la seua parella, que estava estacionat en un vehicle pròxim, li havia donat una forta galtada a la cara amb la qual havia perdut l’equilibri i va estar apunt de colpejar-se amb una taula a causa de l’agressivitat amb la qual li havia pegat.

La víctima va relatar que des de l’inici de la relació la seua parella l’agredia

Després de continuar preguntant-li, la dona va indicar que no era la primera vegada que li colpejava, ja que ho feia des de pràcticament des del començament de la relació que van començar a principis d’aquell mateix mes. La víctima va relatar altres episodis, com sense cap motiu li havia agarrat del pèl per la part del clatell simulant colpejar-li fortament el cap contra un bidó o patir fortes puntades a l’esquena mentres dormia.

Tenint en compte el que va contar, els agents van sol·licitar suport i van procedir a la detenció de la parella, de 30 anys, que va ser traslladat a dependències policials. A la víctima se li va acompanyar a un centre de salut per a ser atesa i se li va gestionar un allotjament en un alberg, ja que no tenia on passar la nit.