Detingut un home per colpejar en diverses ocasions la seua parella

Detingut un home per colpejar en diverses ocasions la seua parella

La víctima presentava lesions a l’ull dret i al llavi


El passat 26 de gener una dotació de la Policia Local va ser avisada per una veïna del carrer Francisco Tomás y Valiente, ja que sentia crits d’una parella discutint.

Una vegada la patrulla va acudir a la direcció indicada, van trobar al portal la parella i la veïna, que va manifestar que els episodis de crits i sorolls per discussió eren freqüents des de feia un mes i que fins i tot escoltava com l’home colpejava la dona.

Una vegada al centre de salut va ser derivada a l’hospital a causa dels danys que presentava

Els agents van procedir a separar la parella per a parlar amb ells per separat. L’home va assegurar que estaven discutint des del dia anterior i que fruit d’aquestes disputes l’havia colpejada en diverses ocasions.

La dona, per part seua, va explicar als policies que la nit anterior la seua parella havia arribat embriac a casa, l’havia agredit i li havia causat lesions al llavi i a l’ull dret. A més, va trencar el seu telèfon mòbil, ja que el va llançar contra el sòl.

Donat allò esdevingut, l’home, de 28 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials. De la mateixa manera, la víctima va ser desplaçada a un centre de salut i més tard derivada a l’hospital a causa de les lesions que presentava.