Disfresses, balls, concursos i molta diversió en els Carnestoltes Sénior 2024

Disfresses, balls, concursos i molta diversió en els Carnestoltes Sénior 2024

L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte, 10 de febrer, a partir de les 17.00 hores al Bailongo


Els majors se sumen a la celebració del Carnestoltes amb el tradicional ball i concurs de disfresses que tindrà lloc el dissabte, 10 de febrer, al Centre Cívic Candalix (Bailongo).

A partir de les 17.00 hores i fins a les 22.00 hores, els més majors podran acudir a la festa abillats amb les seues millors disfresses i màscares per a gaudir d’una festivitat plena de diversió. Quan el Bailongo òbriga les seues portes, tot aquell que ho desitge podrà entrar al recinte de manera totalment gratuïta, fins a completar l’aforament.

Qui ho desitge podrà participar en el tradicional concurs de disfresses en la categoria “disfressa més original” o “disfressa més elaborada”

Des que comence el ball, s’habilitarà un punt d’inscripció al concurs, on l’equip de Família i Majors els ajudaran a inscriure’s. A les 18.00 hores començarà el concurs on hi haurà dos categories: “disfressa més original” i “disfressa més elaborada”. Els concursants ballaran i desfilaran perquè tots els presents i el jurat, puguen apreciar els detalls de les disfresses, igual que els accessoris que els acompanyen.

El jurat designarà a un guanyador per a cadascuna de les modalitats i els atorgara a cadscun un val per import de 50 euros per a canviar en El Corte Inglés.

Una vegada finalitze el concurs, els majors podran continuar gaudint del ball en un horari especial, fins a les 22.00 hores.