Intervenció policial contra la venda no autoritzada al mercat ambulant de la Plaça Barcelona

Intervenció policial contra la venda no autoritzada al mercat ambulant de la Plaça Barcelona

La situació provocava una competència deslleial, així com una falta de control sobre els productes


El passat 5 de febrer, les Unitats d’Urbanitat i Medi Ambient (UMA), Activitats (UAC) i el Grup de Suport a Operacions de la Policia Local d’Elx van realitzar una intervenció al mercat ambulant de la Plaça Barcelona. Allí es va detectar la instal·lació de llocs no autoritzats, la qual cosa suposava una competència deslleial, així com una falta de control sobre els productes. A més, la situació estava provocant un problema de seguretat en atraure activitats il·legals, conflictes amb la resta de venedors autoritzats i molèsties a clients i residents de la zona.

A primera hora del matí, els agents, després de parlar amb el tècnic encarregat dels mercats i concretar detalls, van accedir de manera simultània pels dos extrems del carrer i van detectar-hi fins a cinc llocs sense autorització.

 

Els agents van detectar cinc llocs no autoritzats i van decomissar tota la mercaderia

Entre els productes intervinguts van trobar calçat, marroquineria, vaixelles, bosses, bijuteria, així com aparells electrònics i joguets infantils sense cap mena de factura, origen, ni traçabilitat, la qual cosa comporta un perill per al client.

En total, s’hi van realitzar cinc actes per exercir la venda sense autorització municipal i es va decomissar la mercaderia. Una de les actes es va dur a terme a una persona que es trobava venent en un lloc de venda d’una altra diferent al titular de l’autorització. Durant la intervenció tant els ciutadans com la resta de mercaders van mostrar el seu agraïment als agents.