Detinguda una parella per agredir-se mútuament quan circulaven per la carretera

Detinguda una parella per agredir-se mútuament quan circulaven per la carretera

Un testimoni va seguir el vehicle en marxa fins que va arribar la patrulla


La Policia Local d’Elx ha detingut una parella de 24 i 30 anys respectivament per agredir-se mútuament mentre circulaven per la carretera. Una dotació policial va ser alertada a la carretera de Crevillent, on un testimoni va manifestar que mentre circulava amb el seu vehicle havia observat com a l’interior d’un altre cotxe viatjava una dona, que havia propinat diverses manotades al rostre i al coll a un home que anava amb ella, que va respondre agafant-la dels pèls.

El testimoni va seguir el vehicle i va indicar a la patrulla la direcció que prenia el vehicle a cada moment, i fins i tot va arribar a observar com la dona, que estava molt alterada, agafava en diverses ocasions el volant i va estar a punt de produir un accident.

Pel que sembla, la discussió s’hauria produït quan la dona es va assabentar que havia comprat un ram de flors a una altra

Finalment, quan el vehicle es va incorporar a l’A-7, els agents li van donar abast i van demanar al conductor que isquera de l’autopista per a no provocar cap accident. Després de parar en una àrea de servei, l’home va manifestar que la seua nòvia s’havia posada gelosa i li havia propinat diverses punyades al rostre i al coll, mentre que ell havia tractat d’apartar-la.

Per part seua, la dona va indicar que havia discutit amb la seua parella, ja que s’havia posat gelosa en assabentar-se que havia comprat un ram de flors a una altra dona. Ella li havia colpejat i ell havia respost agredint-la. La parella va ser detinguda i traslladada a dependències policials.