Detingut un home per colpejar la seua dona amb punyades i puntades per tot el cos

Detingut un home per colpejar la seua dona amb punyades i puntades per tot el cos

Els agents van trobar la víctima tirada al sòl amb diferents lesions i dos menors al costat d’ella


El mes de febrer passat, una dotació de la Policia Local va acudir al carrer Capità Baltasar Tristany després de la telefonada d’una veïna que va assegurar que havia sentit forts crits d’auxili d’una dona al seu domicili.

Els agents es van dirigir al lloc i van localitzar al carrer un home que afirmava haver discutit amb la seua dona i que aquesta s’havia quedat a la casa. Una dotació policial es va quedar amb l’home, mentre que una altra va pujar a entrevistar-se amb l’altra part. En arribar a l’habitatge, van trobar la porta oberta i la dona tirada al sòl amb un xiquet en braços i amb lesions a simple vista en l’orella i sang en una de les cames. A més, hi havia un altre menor al costat d’ella.

Després de prestar-li primers auxilis, la dona va indicar als agents que moments abans havia discutit amb el seu marit perquè ella li havia recriminat que haguera sopat amb una altra dona. Pel que sembla, l’home va respondre donant-li punyades i puntades per tot el cos i fins i tot colpejant-la contra la porta del saló de la qual es va trencar el cristall. En aquell moment, va començar a demanar auxili ja que temia per la seua vida, i va ser quan l’home va fugir de l’habitatge. La víctima va continuar relatant als policies que no era la primera vegada que li pegava, però que mai l’havia denunciat per por.

La dona va haver de ser derivada del centre de salut a l’hospital per una possible fractura de mandíbula

De la mateixa manera, els agents es van entrevistar amb la testimoni que va indicar que havia escoltat clarament la dona demanar ajuda i com l’home continuava colpejant-la. També va assegurar que no era la primera vegada que ocorria una situació similar.

Seguidament, la víctima va ser traslladada a un centre de salut on va patir un atac d’ansietat i posteriorment va ser derivada a l’Hospital del Vinalopó per un possible trencament de mandíbula. Per part seua, els menors es van quedar sota la custòdia de dos veïnes de l’edifici amb el permís de la mare.

A causa de l’ocorregut, l’home, de 40 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.