Detingut un home per robar en un restaurant

Detingut un home per robar en un restaurant

Els agents van localitzar l’home agotzonat en una palmera amb diversos objectes de l’establiment


El mes de febrer passat una dotació de la Policia Local va rebre un avís després de saltar l’alarma d’un restaurant situat al passeig de l’Estació i d’observar a través de les càmeres de seguretat que hi havia una persona al seu interior.

Ràpidament, diverses dotacions es van dirigir al lloc i van comprovar que una de les finestres de la cristalleria que envoltava el negoci estava oberta i manipulada i una gran quantitat de fum emanava del sistema d’alarma.

L’arrestat va intentar agredir els policies llançant puntades i espentes

Una de les patrulles es va quedar custodiant l’establiment, mentre que una altra va començar a donar batudes pels voltants i finalment va trobar un home agotzonat en una palmera. Quan un dels agents li va sol·licitar que s’identificara, l’home es va incorporar sobtadament i li va donar una forta espenta. En intentar reduir-lo va començar a llançar puntades i a realitzar escarafalls amb els braços i es va negar una vegada més a identificar-se.

Una vegada reduït, els agents li van realitzar un escorcoll superficial i van comprovar que entre les seues pertinences tenia un telèfon mòbil amb funda habitada en el qual es trobaven les dades del comerç, a més de guants de làtex, guants de jardiner i una navalla tipus cúter. D’aquesta manera, després de realitzar una batuda pels voltants, els agents van localitzar un pot de metall amb una gran quantitat de monedes.

Els policies van traslladar l’home fins al restaurant i van esperar que arribara el vigilant de seguretat de l’empresa d’alarmes que va indicar que les característiques físiques del jove que eixia en les cambres coincidien amb ell.

També va acudir el propietari del negoci i després de realitzar una primera ullada, va trobar a faltar un pot de propines i un telèfon mòbil amb funda habitada. A causa del que havia ocorregut l’home, de 23 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.