Detingut un home per robatori amb força en una furgoneta

Detingut un home per robatori amb força en una furgoneta

El testimoni va poder descriure els implicats quan va veure com trencaven el cristall del vehicle


La Policia Local d’Elx ha detingut a un home de 39 anys per robar amb força en una furgoneta en l’avinguda Joan Carles I. La persona que va alertar als agents havia vist tres homes trencar la finestreta d’un vehicle.

El testimoni va descriure els implicats i els objectes que portaven després de fracturar el cristall de la furgoneta i una patrulla va realitzar la comprovació alhora que un altre grup de policies inspeccionaven la zona.

Després de diverses voltes, els agents van localitzar una borsa de ràfia amb tornavisos, una pistola de silicona o metres a la zona de l’Hort del Clergat mentre que un dels sospitosos es trobava amagat amb el cap tapat en un arbust amb una motxilla i una altra bossa amb ferramentes.

Un dels sospitosos va ser localitzat en un arbust amb una motxilla amb objectes i una bossa de ferramentes

En el registre, els policies van comprovar que l’home presentava talls recents i amb sang a les mans, a més portava una navalla de 17 centímetres de longitud. Quan van preguntar-li per les pertinences que portava, aquest no va donar cap mena d’explicació. Al mateix temps, els agents van consultar la base de dades, on constaven nombroses detencions per fets similars.

D’altra banda, la patrulla va intentar localitzar el propietari del vehicle, no va ser possible perquè estava a nom d’una empresa, per la qual cosa, com a mode de seguretat va ser traslladat al depòsit policial.