Detingut un home per robatori amb violència a diverses persones

Detingut un home per robatori amb violència a diverses persones

Les víctimes es trobaven dormint en un banc a la plaça Victòria Kent


El mes de febrer passat, una dotació de la Policia Local va rebre una telefonada d’un home que manifestava que havia patit un robatori amb violència feia uns dies i que, en aquell moment, estava veient l’autor a la plaça Barcelona.

Els agents es van desplaçar fins allí i l’home que havia realitzat la telefonada els va contar que uns dies arrere, mentres dormia juntament amb altres persones a la plaça Victoria Kent, un home se li va acostar i va començar a amenaçar-lo amb un ganivet per a robar-li el mòbil. La víctima es va resistir en un primer moment fins que l’agressor li va propinar diverses punyades a la cara i al cap fins a deixar-lo atordit. A més, va assegurar que mentre l’amenaçava amb el ganivet i ja li havia robat el mòbil, li va introduir la mà en la butxaca dels pantalons i li va llevar dos bitllets de 100 euros.

L’agressor els va amenaçar amb un ganivet i els va propinar diverses punyades a la cara i al cap

Així mateix, va continuar relatant als agents que altres dos homes que es trobaven amb ell també van ser víctimes de l’agressor ja que aquest també els va amenaçar amb el ganivet i els va robar el mòbil i els diners. Fins i tot van resultar ferits en intentar resistir-se.

L’home va mostrar als policies tant el comunicat mèdic de l’Hospital del Vinalopó, on va ser atés, com la denúncia que va realitzar el mateix dia dels fets.

Tot seguit, els agents es van dirigir al presumpte agressor per a identificar-lo i aquest va manifestar que feia uns dies havia tingut una baralla amb cinc xics.

A causa de l’ocorregut, l’home, de 34 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.