Detingut un home per tràfic de drogues quan es dirigia a una festa

Detingut un home per tràfic de drogues quan es dirigia a una festa

Després de registrar la bandolera que portava damunt els agents van trobar marihuana, amfetamines, èxtasis i cocaïna, així com 700 euros en bitllets


El 4 de febrer una dotació de la Policia Local, mentre feia tasques de vigilància a la pedania d’Alzabares Alt, va detectar música a un volum molt elevat que provenia d’una casa de camp on hi havia un vehicle estacionat al costat del camí i del qual van eixir quatre persones amb intenció de dirigir-se a una festa.

Els agents van procedir a identificar els ocupants i a la comprovació del vehicle quan van observar que un dels homes portava una bandolera que alçava sospites. En registrar-la van trobar en el seu interior substancies estupefaents fraccionades en xicotetes bosses del que semblava ser marihuana, amfetamina, èxtasi i cocaïna, a més de mitja pastilla de viagra. Juntament amb les drogues portava més de 700 euros en bitllets, possiblement de la venda de substàncies.

Després de preguntar-li per tot el que van trobar, l’home va assegurar que desconeixia que portava damunt les substàncies i els diners. Igualment, una vegada a Comissaria se li va realitzar un registre corporal i els agents van trobar una altra borsa blanca amb substància en pols blanca, amb aparença de cocaïna.

Donat l’esdevingut, l’home, de 27 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials. D’altra banda, se li va realitzar al conductor la prova de consum de drogues i va donar positiu, per la qual cosa, el vehicle es va traslladar al depòsit municipal.